• -3%
Moje modlitbičky + darček

Nechajte maličkých prísť ku mne
16,40 €
Zľava: -3%
Bežná cena: 16,91 €
15,72 €
Zľava: -7%
Klub TV LUX
Stačí, ak pri dokončení objednávky zaškrtnete som členom / chcem sa registrovať do klubu priateľov.

Logo: Heureka - Overené zákazníkmi

Kniha Moje modlitbičky  je nádherne ilustrovaná, má 62 strán a ponúka známe, obľúbené aj tradičné modlitby. Zároveň deti učí, ako sa modliť vlastnými slovami – prosiť aj ďakovať, odpúšťať aj prosiť o odpustenie, žehnať iným, byť láskavý, rozdávať úsmev a pomáhať s čistým srdcom. Vedie ich k trpezlivosti a prijatiu všetkého, čo ich na ceste životom i vo večnosti čaká.

Autor:
Tinka Karmažin
Vydavateľstvo:
Tinkinerecepty, s.r.o.
Rok vydania:
2025
Jazyk:
slovenský
Počet strán:
62
Väzba:
tvrdá
Formát:
205 x 205 mm

Táto knižočka vznikla s túžbou, aby modlitba nebola iba naučeným pohybom pier, ale aby sme sa vedeli modliť srdcom a vlastnými slovami. Má povzbudiť rodiny k obnoveniu spoločnej modlitby ako silnej ochrany pred zlom a deťom ukázať, že modlitba môže byť prirodzenou súčasťou každého dňa. Pri každej modlitbe deti nájdu citát zo Svätého písma a povzbudivý odkaz do života.

Kniha Moje modlitbičky je nádherne ilustrovaná, má 62 strán a ponúka známe, obľúbené aj tradičné modlitby. Zároveň deti učí, ako sa modliť vlastnými slovami – prosiť aj ďakovať, odpúšťať aj prosiť o odpustenie, žehnať iným, byť láskavý, rozdávať úsmev a pomáhať s čistým srdcom. Vedie ich k trpezlivosti a prijatiu všetkého, čo ich na ceste životom i vo večnosti čaká.

Autorka si praje, aby táto knižočka zasiahla každé detské srdce a pomohla vychovať odvážnych nasledovníkov Ježiša a Márie. Aby deti využívali dary a talenty, ktorými ich Boh obdaroval, prinášali radosť a lásku tam, kde sú, a stali sa súcitnými a vnímavými ľuďmi.

Ku každej knižočke je priložený darček zdarma – pexeso.

ID produktu
4903
ISBN
9788097301354

Mohlo by sa vám páčiť

Recenzie Všetky recenzie

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: