• -3%
  • Novinka
Moja prvá Biblia

Moja prvá Biblia

8,05 €
Zľava: -3%
Bežná cena: 8,30 €
7,71 €
Zľava: -7%
Klub TV LUX
Stačí, ak pri dokončení objednávky zaškrtnete som členom / chcem sa registrovať do klubu priateľov.

Logo: Heureka - Overené zákazníkmi

Moja prvá Biblia – Pre deti od 0 do 3 rokov je milé kufríkové leporelo, ktoré hravou a zrozumiteľnou formou približuje tým najmenším prvé biblické príbehy. Vďaka veselým farebným ilustráciám a krátkym, jednoduchým textom sa dieťa prirodzene zoznamuje so Svätým písmom a robí svoje prvé kroky na ceste viery. Knižka je navrhnutá s dôrazom na praktickosť a odolnosť – vyrobená je z pevného kartónu, ktorý zvládne aj menej šetrné detské zaobchádzanie. Praktická rúčka navyše umožňuje dieťaťu nosiť si svoju obľúbenú knižku kamkoľvek so sebou, či už na výlet alebo na návštevu.

Autor:
Sally Ann Wrightová
Vydavateľstvo:
SSV
Rok vydania:
2022
Jazyk:
slovenský
Počet strán:
30
Väzba:
tvrdá

Moja prvá Biblia – Pre deti od 0 do 3 rokov je starostlivo pripravené kufríkové leporelo, ktoré pomáha tým najmenším deťom objavovať čaro biblických príbehov hravou, prirodzenou a veku primeranou formou. Táto knižka predstavuje ideálny prvý kontakt dieťaťa so Svetým písmom – prostredníctvom krátkych, zrozumiteľných textov a veselých farebných ilustrácií sa deti zoznamujú so základnými biblickými udalosťami a postavami. Každá stránka je navrhnutá tak, aby zaujala detskú pozornosť, podporovala predstavivosť a zároveň jemne rozvíjala vzťah k duchovným hodnotám. Vďaka jednoduchému jazyku sú príbehy ľahko pochopiteľné aj pre najmenšie deti, pričom rodičia ich môžu využiť ako ideálnu príležitosť na spoločné čítanie a rozhovory.

Knižka je vyrobená z pevného a odolného kartónu, ktorý je prispôsobený detským rúčkam a zvládne aj častejšie listovanie či menej šetrné zaobchádzanie. Zaoblené rohy zvyšujú bezpečnosť pri používaní. Praktická rúčka dodáva knižke originálny kufríkový vzhľad a umožňuje dieťaťu nosiť si ju so sebou kamkoľvek – na výlety, návštevy alebo len tak z izby do izby. Moja prvá Biblia – Pre deti od 0 do 3 rokov je nielen krásnou knihou, ale aj hodnotným darčekom, ktorý podporuje prvé kroky dieťaťa vo svete viery, rozvíja jeho fantáziu a vytvára priestor na spoločné chvíle plné pokoja, lásky a porozumenia.

ID produktu
5114
ISBN
9788081615184

Mohlo by sa vám páčiť

Recenzie Všetky recenzie

Hodnotenie

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Hodnotení)

Ak chcete filtrovať recenzie, vyberte riadok nižšie.

editNapísať recenziu

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: